Video-video Pearl


               kepada yang nampak ada tatu di tangan pearl harap jangan salah faham. Pearl baru sahaja berubah dan dalam proses kumpul modal untuk buang. Kosnya adalah rm10,050.00. Dan Pearl tak boleh luka kan badan(guna besi panas atau acid) kerana ada Diabetes dan boleh mati. Pearl juga tak mampu bekerja sekarang kerana diabetes dah tahap kronik. Pearl hanya harapkan duit hasil mengajar orang magic di sini. Harap yang bersimpati boleh la bantu dengan belajar magic dari Pearl dan Pearl tidak mengharapkan apa2 bentuk derma sebab Pearl yang bodoh pergi buat dulu. Kalau anda ikhlas nak bantu klik la iklan dekat bawah ni.

Mungkin ada yang dah tahu rahsia magic yang ada disini. Pearl cuma masukkan video paling simple sebab Pearl tiada kelengkapan untuk rekod video. Jadi anda juga boleh bagi link video magic yang orang lain buat dari youtube atau mana saja dan Pearl akan cuba ajar.

harap ada insan yang menyokong dan bantu Pearl untuk berubah dan bertaubat


Pengenalan Awal

sila beri komen anda. Komen anda sangat dialu-alukan supaya pearl dapat memperbaiki lagi kualiti persembahan. Terutama dari rakan2 magician. 

Rutin cincin


anda hanya perlu ada cincin biasa yang tiada permata atau batu seperti dalam video. Untuk roll cincin di hujung jari anda perlukan latihan yang kerap. Letakkan cincin pada jari telunjuk tangan kanan. Semasa tgn kiri menutup jari anda (00.00.14) lipat jari telunjuk dan tegakkan jari tengah. Jadi cincin masih di jari telunjuk kanan. Ketika aksi baling cincin goncangkan tangan kanan sambil tegakkan jari telunjuk dan lipat balik jari tengah. selamat mencuba

Makan beloncari belon badut seperti dalam video. Pilih yang sedikit tebal lagi bagus. Guna pin kain (jangan guna alat lain) dan cucuk lebih kurang 1cm dari sumbu. Kemudian masukkan kepala pam melebihi lubang tadi dan pam. ketika mengikat pastikan ikat tidak melebihi lubang. Telan belon dari hujung bukan sumbu dan tolak angin menggunakan lidah. selamat mencuba

Hilangkan rokok

Bunga dari kotak
Tali berhubung
Two card monte

Tiada ulasan:

Catat Ulasan